Ioana Cuzino

I-am aflat secretul. Una dintre concurentele de la ”Gospodar fara pereche”, filmata in timp ce se saruta cu alta femeie!

Alina Papuc, una dintre concurentele de la ”Gospodar fara pereche”, este o femeie cu ”experienta”. Nu neaparat in bucatarie sau pe ogor, ci… in dormitor!

Alina Papuc a intrat in reality-showul ”Gospodar fara pereche” pentru a-l cuceri pe Bogdan si a-i deveni sotie. Blonda s-a dat fata de casa si a vrut sa-l impresioneze pe tanarul gospodar, caruia i-a luat mintile cu un sarut fierbinte, ascunzandu-i insa un secret care nu l-ar face deloc fericit.

”Orice cocos canta dupa cantecul gainii” ar fi motto-ul cu care Alina a intrat in competitia pentru inima gospodarului si se pare ca a reusit ghidandu-se dupa el.

Blonda s-a lasat filmata in ipostaze intime alaturi de o alta femeie. In imagini, concurenta de la ”Gospodar fara pereche” se saruta si se mangaie cu o tanara, in cada, sub privirile unui cuplu. Imaginile au fost realizate in Italia.

Concurenta de la ”Gospodar fara pereche” este atrasa si de arta tatuajelor, asa ca si-a facut un desen permanent care-i acopera toata sira spinarii.

3 zodii cu NOROC CHIOR în următorii 5 ani. Cine va da lovitura

Fericire, noroc, bunastare.

Sunt doar cateva dintre atributele care vor caracteriza viata anumitor zodii in urmatorii 5 ani. Astrele se aliniaza in favoarea lor, ceea ce inseamna ca vor avea parte de noroc pe toate planurile. Nimic nu le va sta in cale, iar viata lor se va schimba radical.

Berbec

Culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, cand ai tras pe branci si ai avut impresia ca toata lupta ta e inutila. Sunt ani extrem de prolifici, in care vei inregistra succes dupa succes. Veniturile tale vor creste constant, vei capata o pozitie sociala foarte buna, cu vizibilitate mare.

Nu e exclus sa iti maresti familia aducand pe lume un copil. Urmatorii 5 ani sunt, practic, perfecti pentru intemeierea unei familii, daca nu ai facut-o pana acum.

Gemeni

Urmatorii 5 ani sunt ideali pentru flirt si iubire. In 2019, ai putea primi o mostenire sau ai putea da lovitura in afaceri. Apoi, pana in 2022, vei reusi sa atingi apogeul carierei careia i-ai dedicat ultimii cel putin 10 ani din viata.

Popularitatea ta este in crestere, ai succes pe toate planurile si iti lipsesc grijile financiare. E o perioada incarcata de experiente pozitive, in care ti-ai putea indeplini un vis, fie legat de cariera, fie de viata personala.

Varsator

Anii care vin aduc cu sine o imbunatatire a relatiilor de orice tip. Cele amoroase devin tot mai puternice. In urmatorii 5 ani, te poti astepta la mult succes si recunoastere din partea apropiatilor. E o perioada ideala pentru calatorii internationale si pentru a participa la diverse cursuri.

Iti vei schimba inclusiv domeniul de activitate ori iti vei deschide propria ta afacere, dupa o idee care se va dovedi de succes, scrie ele.ro.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x