Ioana Cuzino

Viorel Lis a căzut în casă şi şi-a pierdut cunoştinţa: ”A făcut un atac cerebral!” Oana Lis, ingenuncheata de durere!

Ultimă oră! Viorel Lis a căzut în casă şi şi-a pierdut cunoştinţa: ”Sunt foarte speriată. Îl trezesc noaptea să văd dacă e viu. A făcut un atac cerebral!”

Oana Lis şi viorel formează unul dintre cele mai atipice cupluri de la noi, însă cei doi se iubesc enorm, iar soţia edilului a arătat acest lucru de curând, când au trecut prin momente dificile.

Oana Lis a trecut prin clipe teribile de curând, când lui Viorel Lis i s-a făcut rău şi a leşinat în casă, sub privirile neputiincioase ale Oanei.

Nu mai pot, jur. Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine şi mai uit de ale mele. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. N-am ieşit deloc din casă azi de frică. Astăzi, acum câteva ore, dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită.

Din somn aşa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează.

Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. Din pat a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic.

Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele.”, a povestit ea.

De asemenea, Oana a povestit că i-a dat pastile lui Viorel, pentru că refuză să meargă la spital.

Ştiu că lumea mă îmbărbătează, că e diferenţa de vârstă, însă e greu. Nu pot să accept asta. La ultimul RMN a reieşit că are mici accidente vasculare, adică e predispus. Eu asta cred că a făcut. Nu a vrut să meargă la spital, el nici nu a recunoscut că a păţit ceva. El a zis că doar s-a împiedicat de ceva.”, a mai povestit Oana.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x