Ioana Cuzino

Spune-mi cum arata degetul lui mare si iti spun ce are in pantaloni

Nu trebuie sa te ia prin surprindere! Degetul lui mare îţi arată daca este dotat sau nu

Dacă până acum femeile se uitau la nasul sau la lungimea piciorului unui bărbat pentru a-şi da seama de mărimea barbatiei, oamenii de ştiinţă spun că acest lucru se poate observa foarte bine doar uitându-ne la degetul mare de la mâna unui mascul.

Specialiştii spun că forma barbatiei coincide cu forma degetului mare. De exemplu, dacă degetul cu pricina este mai subţire la bază şi mai gros către vârf, cu siguranţă aşa va arăta şi organul genital al bărbatului.

De asemenea, dacă vezi un barbat cu un deget gros şi lung, dar care spre vârf se subţiază, trebuie să te aştepţi ca bărbatul respectiv să aibă în pantaloni ceva mai mic. Dar dacă dimpotrivă, degetul este puţin încovoiat, atunci să te aştepţi ca şi barbatia lui să fie la fel.

Totuşi, pentru a-ţi da seama de lungimea organului genital al unui mascul trebuie să iei în considerare întreaga mână, nu numai degetul mare. Dacă degetele sunt mult mai lungi în comparaţie cu restul mâinii, asta nu înseamnă că şi organul va fi la fel de lung, pentru că lungimea barbatiei este determinată numai de lungimea degetului mare, raportată la dimensiunea mâinii.

Traieste doar cu apa si lumina! Cum arata femeia care nu a mai mancat nimic de 23 de ani! Este cat se poate de adevarat:

Traieste doar cu apa si lumina! Cum arata femeia care nu a mai mancat nimic de 23 de ani: Imaginile te vor lasa masca! Este cat se poate de adevarat:

O femeie socheaza lumea medicala! Nu mai mananca nimic din anul 1993 si inca traieste! S-a nascut in 1957 in Australia, sub numele de Ellen Greve si din anul 1993 spune ca a renuntat la hrana obisnuita, traind doar cu prana.

Femeia, care este cunoscuta drept Jasmuheen, a recurs la acest mod de hranire dupa ce s-a imbolnavit de cancer, boala fiind localizata la nivelul fetei.

A reusit sa se vindece recurgand la chirurgie si la terapii traditionale. Este autoarea a mai multor carti care se refera la alimentatia prana. Tine conferinte si seminarii in intreaga lume, in care isi expune modul de a gandi si, in acelasi timp, colaboreaza cu medici si oameni de stiinta care studiaza fenomenul.

A fost acuzata, din clipa in care oamenii au aflat ca se hraneste cu prana, ca vrea sa atraga atentia si sa-i insele pe cei naivi. La toate acestea, Jasmuheen a zambit cu tristete, spunand ca n-ar fi ales aceasta cale daca lucrurile ar fi stat astfel, daca nu s-ar fi imbolnavit.

Atunci cand a aparut zvonul despre Jasmuheen, femeia care nu mananca niciodata, desi uneori gusta dintr-un cappuccino, a incercat sa corecteze si sa spuna ca nu este vorba despre a nu manca niciodata, ci de a avea libertatea completa de a alege. „Nu exista nici o celula in corpul meu care sa simta nevoia de mancare fizica. Ma hranesc cu prana de multa vreme, iar corpul meu este sanatos.

Dar oamenii care sunt crescuti in aceasta realitate spun ca este imposibil sa traiesti fara sa mananci”, spune australianca. „Boli precum cancerul ni se intampla din cauza a ceea ce mancam, gandim, simtim.

Cand le spun oamenilor sa nu mai manance carne, li se pare greu. Asa ca folosesc un alt termen: usurarea dietei. Daca iti usurezi dieta, corpul se bucura si potentialul ti se dezvolta. Corpul uman nu este creat pentru a fi carnivor”, spune Jasmuheen.

Prana inseamna in sanscrita „respiratie”. In Ayurveda, lumina soarelui reprezinta o sursa de prana. Ea este forta vitala a fiintelor vii, ceea ce chinezii numesc Qi.

Regimul pe baza de prana are drept consecinte reducerea duratei somnului (la 4-6 ore sau mai putin), incetinirea metabolismului, micsorarea stomacului, senzatia de corp usor si nemarginit, imbunatatirea claritatii mentale, detasarea emotionala. Senzatia de foame lipseste, iar nivelul energetic e ridicat.

Jasmuheen se hraneste numai cu Lumina, cu prana, acea energie universala pe care o absorbim o data cu aerul pe care-l inspiram. In prezent, in lume exista aproape 10.000 de persoane care au adoptat acest sistem de hranire, sistem care este vechi de cand lumea.

Inca din cele mai vechi timpuri, maestrii din Orient se hraneau in acest fel, iar in lumea crestina exista nenumarati preoti si calugari care, modesti si nestiuti de nimeni, se hranesc cu energia divina.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x