Ioana Cuzino

Horoscop: Care este sufletul tau pereche la pat? Cu ce zodie te potrivesti in dormitor

Tu ştii cu cine te potriveşti printre asternuturi, în funcţie de zodie? Află cu cine eşti compatibil în dormitor!

Berbec + Gemeni = Amor in flacari
Focul si aerul deschid poarta unor modalitati infinite de a face DRAGOSTE. Cei doi se pot simti extenuati atunci cand se intalnesc in dormitor, dar tare le mai place sa forteze limitele placerii!

Taurul poate fuma tigara de dupa cu Racul sau Scorpionul
Desi Taurul si Scorpionul sunt opusi cam in toate, extremele se atrag cand vine vorba de incins asternuturile. Cat despre Rac, Taurul poate trai alaturi de acesta o poveste senzuala de dragoste.

Geamanul este incins in pat de Lei si de Berbeci
Geamanul este extrem de incantat de experientele amoroase cu Leii si Berbecii. Versatil din fire, acest semn zodiacal accepta rolurile pe care atat Leii cat si Berbecii le cer in pat.

Racul si Taurul, pereche de vis.
Racul este foarte compatibil cu un nativ nascut in aceeasi zodie cu el. Cu Taurul poate trai aventuri uluitoare, insa convietuirea de zi cu zi este usor imposibila.

LEUL IL PROVOACA PE BERBEC
Cele doua semne de foc adora sa inoveze cand vine vorba de amor. Daca nu e explozie de placere nu se merita niciun preludiu!

FECIOARA FACE AMOR CA IN FILME CU CAPRICORNUL
Capricornul are o latura sensibila pe care o arata doar Fecioarei in dormitor. Acesta domoleste activitatea mentala a zodiei guvernate de Mercur. Relatiile intre cei doi este unul garnisit cu multa pasiune si jocuri erotice.

Scorpionul – cel mai important semn din zodiac. Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric…

Scorpionul – unul din cele mai importante semne din zodiac. Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric. Luminează noaptea şi aduce lumii o nouă percepție în situații de criză. Profunzimea percepției şi capacitatea de a fi sincer este evidentă pentru toți cei cu care contactează.

Adânc, în interiorul său există o forță puternică. Însă, aceasta este înconjurată de răni și cicatrici din trecut. Prin el trece un ocean de emoții, înțelegând durerea ca nimeni altul.

Scorpionul – este un semn legat de suferința oamenilor. În ciuda întunericului care-l înconjoară, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a ieşi la lumină şi a începe totul de la început.

Simbolul inițial al Scorpionului este Șarpele, ce semnifică reînnoire și renaștere. La fel ca şi șarpele, Scorpionul îşi aruncă pielea în diferite perioade ale vieții, subconștient dorind să se reînnoiască.

Scorpionul are capacitatea de a descurca bine în toate, pentru că are voință, răbdare, perseverență și capacitatea de a înțelege rapid şi corect esența lucrurilor. Indiferent de situație, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a se pune din nou pe picioare. Acesta are o putere inegalabilă și atașament emoțional.

Fiind un semn de apă, împreună cu Peștii şi Racii, Scorpionul e legat de partea sensibilă a vieții. Este plin de compasiune și grijă, însă e predispus la suferință, durere și singurătate. Spre deosebire de Pești și Raci, el este mai dur în situațiile extreme.

Scorpionul merge acolo unde alții pur și simplu nu pot ajunge. Simte oamenii și știe adevărul „murdar“ pe care mulți încearcă să-l ascundă. Instinctiv, acceptă partea întunecată a tuturor, pentru că înțelege că aceasta este o parte integrantă a firii omenești.

Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a-şi păstra secretele, însă după ce te va alege, nu va mai avea secrete. Întotdeauna reușește să afle totul, așa că nu vei putea ascunde ceva de acest nativ. Încercarea de a-l înșela este imposibilă.

Oamenii din acest semn zodiacal de multe ori lucrează în domeniul sănătății, inclusiv consilierea şi terapia psihologică, pentru că ei pot cunoaște profunzimea personalității umane. Sunt cei mai buni psihologi.

Când vine vorba de relații, Scorpionul îţi va schimba ideile despre tine pentru totdeauna. Legătura pe care o veți crea, te va face mai conștient şi te va ajuta să vezi lucrurile mai profund.

Fiind obiectul pasiunii lui, vei simți control, gelozie şi posesie. Dar, pe de altă parte, Scorpionul e atașat emoțional și fidel partenerului. Are capacitatea de a înțelege oamenii pe care îi iubește la cel mai profund nivel.

Scorpionul – un semn singuratic care râvnește la o legătură apropiată. Poate fi precaut și discriminatoriu, pentru că vede ceea ce nu văd alții. În final, puțini aleși vor intra în lumea lui.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x