Ioana Cuzino

S-a intors de la serviciu mult mai devreme si si-a gasit nevasta in pat cu un tanar de 19 ani. A trantit usa si a inceput sa urle ca vrea divort. Apoi, sotia i-a explicat se se intamplase intre ei. A inceput sa planga si a inteles. Ce facuse femeia

Am găsit această poveste, care seamănă mai mult cu un banc, pe un site în engleză. M-a făcut să râd în această (tristă) zi de luni, și am vrut să v-o arăt și vouă, în caz că aveați nevoie să râdeți puțin la început de săptămână. Finalul face totul:

Un bărbat a ajuns mai devreme acasă de la serviciu și și-a găsit soția întreținând relații intime chiar în dormitorul lor cu un tânăr foarte atractiv. E de înțeles că soțul s-a cam supărat când a văzut scena.

,,Deci așa faci!”, a țipat el. Cum îndrăznești să îmi faci asta, mie, soțul tău credincios și tatăl copiilor tăi! Asta a fost ultima picătură, te părăsesc. Vreau să divorțez!”

Soția s-a acoperit cu un cearșaf și a răspuns: ,,Stai un minut, iubire, pot să-ți explic!”.

,,Bine, hai, spune. Dar vor fi ultimele cuvinte pe care mi le vei adresa!”, a răspuns bărbatul.

Și soția a început să povestească ce s-a întâmplat:

,,Deci, intram în mașină să merg acasă, și acest tânăr mi-a cerut să-l duc și pe el cu mașina, era în drumul meu. Arăta atât de trist și lipsit de apărare încât mi s-a făcut milă și l-am lăsat să urce în mașină. Am observat că era foarte slab, prost îmbrăcat și foarte murdar. Mi-a zis că nu a mai mâncat de trei zile!

Așa că, din compasiune, l-am adus acasă și am încâlzit niște mâncare de ieri, cea din care tu nu ai gustat pentru că erai prea plin de la chipsurile pe care le mâncasei în fața televizorului. Săracul de el a mâncat-o pe toată în câteva minute.

Cum avea nevoie să se curățească, i-am sugerat să facă un duș, și cât timp era în baie am văzut că hainele lui erau murdare și pline de găuri, așa că le-am aruncat. Apoi, cum avea nevoie de haine, i-am dat blugii tăi de firmă pe care îi ai de doi ani, dar nu i-ai purtat niciodată pentru că zici că sunt prea strâmți.

I-am mai dat și lenjeria pe care ți-am făcut-o cadou la aniversarea noastră, tu nu o folosești niciodată pentru că spui că nu am gusturi bune. Am găsit și o cămașă drăguță pe care ți-a dat-o sora mea de Crăciun, tu nu o porți doar ca să o enervezi, și i-am mai dat ci bocancii cumpărați de tine dintr-un magazin scump, tu nu-i mai porți pentru că ai zis că l-ai văzut și pe Justin Bieber purtând unii la fel la televizor.”

Soția a făcut o pauză, a respirat adânc și a continuat: ,,A fost atât de recunoscător pentru înțelegere și pentru ajutorul meu încât, atunci când îl conduceam la ușă, s-a întors cu lacrimi în ochi și mi-a zis: ,,Te rog… Mai există și altceva ce soțul tău nu mai folosește?”

=)))))))))))))))))))

7 motive sa nu mai consumi lapte niciodata, nici daca mori de foame

Laptele este un aliment bogat în calciu, însă are efecte negative asupra sănătății tale, potrivit cercetătorilor. Află de ce este bine să nu îl mai incluzi în alimentație.

Cercetătorii studiază beneficiile laptelui de zeci de ani, iar dacă la început studiile erau în favoarea acestei băuturi, în ultima perioadă, lucrurile s-au schimbat, potrivit healthyfoodteam.com.

Un studiu din Suedia, de exemplu, a demonstrat că femeile care beau zilnic trei pahare de lapte trăiesc mai puțin decât cele care nu au același obicei. În plus, consumul acestui aliment nu ar aduce niciun beneficiu oaselor.

Aceste concluzii nu se aplică și în cazul celorlalte produse lactate. Tot cercetătorii au constatat că femeile care consumă iaurt, de exemplu, trăiesc mai mult și au oase mai sănătoase.

Nu înseamnă că trebuie să renunți la lapte, ci doar să îl consumi cu moderație, din cauza efectelor pe care le-au putea avea asupra sănătății tale.

1. Crește riscul de cancer
Numeroase studii efectuate pe animale au arătat că proteina din lapte crește riscul apariției cancerului.

2. Provoacă alergii
Specialiștii susțin că laptele se numără printre cei mai mari alergeni. De multe ori, oamenii nu își dau seama că au această problemă.

3. Te îmbătrânește!
Laptele accelerează procesul de îmbătrânire, din cauza galactozei, o substanță care provoacă inflamații.

4. Provoacă acnee!
Laptele predispune pielea la apariția coșurilor și a punctelor negre. De altfel, acest aliment se numără printre factorii care duc la apariția acneei. Dacă ai probleme cu pielea, renunță la lapte pentru o perioadă și vezi dacă aspectul tenului tău se schimbă.

5. Favorizează apariția unor boli grave
Multe studii din toată lumea au stabilit o legătură între lapte și probleme grave de sănătate. Cancerul la prostată, cancerul ovarian, infecțiile urechii sau constopația se numără printre afecțiunile favorizate de consumul de lapte.

6. Duce la scleroză multiplă!
Tot cercetătorii au constatat că oamenii care consumă regulat lapte au un risc mai mare de a suferi de scleroză multiplă.

7. Crește riscul apariției bolilor cardio-vasculare
Unele proteine din lapte cresc colesterolul și duc la blocarea arterelor. Riscul apariției bolilor cardio-vasculare este mai mare în rândul persoanelor care îl consumă.

Cu ce poți înlocui laptele?
Ține cont că iaurtul și brânza au numeroase beneficii pentru sănătate, așa că nu este cazul să renunți la ele. Laptele poate fi înlocuit cu alternative vegetale, precum laptele din migdale sau din soia.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x