Ioana Cuzino

Un criminal cu sange rece a evadat din spitalul Grajduri. Este alerta! Daca l-ati vazut, anuntati Politia!

Politistii cauta un tanar, care a plecat dintr-un spital de psihiatrie, unde era internat. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acestuia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

In IASI este alerta!

La data de 21 octombrie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au fost sesizati cu privire la faptul ca TECUTA SILVIU-CATALIN, de 24 ani, din municipiul Iasi a plecat dintr-un spital de psihiatrie, in seara zilei de 20 octombrie a.c.

Semnalmentele tanarului: inaltime 1,70 metri, astenic, par saten, tuns scurt, ochi caprui, ten masliniu, poarta barba.

La data plecarii, acesta era imbracat cu pantaloni negri si o maleta neagra.

In lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent.

Persoanele care il observa sau detin informatii care pot conduce la gasirea lui sunt rugate sa apeleze serviciul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

In urma cu 6 ani, Silviu Tecuta si-a injunghiat mama si bunica, apoi a incercat sa se sinucida.

UPDATE:
In aceste momente peste 50 de politisti sunt in cautarea lui. La nivelul municiupului Iasi cat si in afara, sunt mai multe filtre de politie care incearca sa il depisteze pe fugar.

Pe raza judetului este o intreaga desfasurare de forte, mai ales ca tanarul cu probleme psihice este extrem de periculos.

 Un client i-a lăsat bacșiș într-un plic și i-a spus să nu îl deschidă până nu ajunge acasă. Suma uriașă primită de tânără

Nota de plată a unor clienți i-a schimbat viața unei chelnerițe

O chelneriță a avut parte de o surpriză după ce a servit un cuplu, care a luat cina în localul unde ea lucrează.

Brianna Siegel, New Jersey, în vârstă de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienți, a căror cină a costat 20 de dolari. Singura rugăminte a cuplului a fost să-l deschidă atunci când va ajunge acasă

Tânăra a respectat indicațiile clienților, însă când l-a deschis a avut parte de o mare surpriză. Acolo erau „ascunși” 1.200 de dolari și un bilet: „Bri, Dumnezeu are grijă de tine. Asta nu este o coincidență. Oricât de greu ar părea, Tatăl este cu tine”.

Cât despre Brianna, aceasta a mărturisit că încă nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă. „Sunt în continuare în stare de șoc să fiu sinceră. Niciodată nu m-am gândit că mi se va putea întâmpla asta”, notează DailyMail.

Tânăra și-a propus să investească banii primiți în perfecționarea sa. Astfel, a decis să urmeze școala de postliceală pentru a deveni asistentă medicală, iar restul banilor îi va strânge pentru a-și achiziționa o mașină.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x