Ioana Cuzino

Si-a rugat mama sa ii scrie o scutire pentru scoala, dar nu se astepta ca ea sa ii faca o surpriza ca asta!

Și-a rugat mama să îi scrie o scutire pentru școală, dar nu se aștepta la așa ceva! Întrece orice imaginație ce i-a scris pe foaie: râzi cu lacrimi:

O fată din Marea Britanie s-a cam săturat de efortul pe care trebuie să îl depună degeaba la ora de sport, așa că și-a implorat mama să îi scrie o scutire, pentru a putea sta acasă să doarmă.

Reacția și acțiunea mamei au fost ambele geniale și pot deveni un exemplu pentru toată lumea! Eleva spera să nu mai facă ora de educație fizică, dar i se pregătea o mare surpriză… Mama a decis să spună adevărul, iată traducerea biletului femeii:

,,Dragă domnule, Olivia mi-a cerut să îi scriu o scutire pentru ora de educaţie fizică. Este perfect sănătoasă şi în formă. Singurul lucru de care suferă este lenea cronică! Nemulţumirea Oliviei este că, de fapt, este prea frig afară pentru a participa la ora de sport. Vă pot sugera să o puneţi să facă câteva ture în plus pentru a-şi face încălzirea?

Cu respect,

Dna…”

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x