Ioana Cuzino

Seamănă leit, deși nu-s gemene. Și-au făcut testul ADN să afle dacă sunt rude. Care era, de fapt, adevărul:

Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea să afle dacă există în lume vreo persoană care să-i semene leit. După ce şi-a pus poza pe Internet, s-a trezit că o conaţională e „geamăna” ei.

Ce mică e lumea! Şi-a zis Niamh Geaney, de 26 de ani, când a descoperit că Irene Adams, în vârstă tot de 26 de ani, arată exact ca ea. Culmea este că locuiau la numai o oră distanţă, în Dublin, dar nu ştiau nimic una de alta. Numai ideea lui Niamh de a vedea dacă îi semănă cineva din întreaga lume a făcut ca să se bucure împreună de asemănarea extraordinară.

Cele două par gemene identice, deşi nu au nici un grad de rudenie. Mai mult decât atât, Niamh are două surori care nu îi seamănă absolut deloc. Niamh Geaney este de profesie prezentatoare de televiziune şi a devenit deja foarte cunoscută pe plan local.

Acest lucru a făcut ca o altă conaţională, Karen Branigan, de 27 de ani, să o caute pentru a-i dovedi că şi ea îi seamănă perfect. Nu a trecut mult timp şi, pe Internet, a primit un mesaj din Italia, de la Luisa Guizzardi, de 25 de ani, care ar putea de asemenea să-i fie soră geamănă.

Niamh Geaney este şocată de descoperirile pe care le-a făcut. Ea s-a întânit cu fiecare în parte dintre fetele care îi seamănă leit. Şi ele au fost uimite de coincidenţă. „Suntem extrem de şocate de faptul că semănăm atât de izbitor, deşi suntem complet străine una de alta. Nu avem nici cel mai mic grad de rudenie”, spune prezentatoarea irlandeză.

În schimb, Irene are şi ea o soră, numită Aoife, care nu îi seamănă absolut deloc. Cercetătorii la care fetele au căutat explicaţii nu au reuşit să le dea nici un răspuns. Niamh îndeamnă oamenii să-şi caute semenii identici, fiindcă este o experienţă foarte amuzantă.

 Un client i-a lăsat bacșiș într-un plic și i-a spus să nu îl deschidă până nu ajunge acasă. Suma uriașă primită de tânără

Nota de plată a unor clienți i-a schimbat viața unei chelnerițe

O chelneriță a avut parte de o surpriză după ce a servit un cuplu, care a luat cina în localul unde ea lucrează.

Brianna Siegel, New Jersey, în vârstă de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienți, a căror cină a costat 20 de dolari. Singura rugăminte a cuplului a fost să-l deschidă atunci când va ajunge acasă

Tânăra a respectat indicațiile clienților, însă când l-a deschis a avut parte de o mare surpriză. Acolo erau „ascunși” 1.200 de dolari și un bilet: „Bri, Dumnezeu are grijă de tine. Asta nu este o coincidență. Oricât de greu ar părea, Tatăl este cu tine”.

Cât despre Brianna, aceasta a mărturisit că încă nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă. „Sunt în continuare în stare de șoc să fiu sinceră. Niciodată nu m-am gândit că mi se va putea întâmpla asta”, notează DailyMail.

Tânăra și-a propus să investească banii primiți în perfecționarea sa. Astfel, a decis să urmeze școala de postliceală pentru a deveni asistentă medicală, iar restul banilor îi va strânge pentru a-și achiziționa o mașină.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x