Ioana Cuzino

Mama lui Tavi Clonda a venit în București să își vadă nepoata. Ce a spus despre Gabriela Cristea: „E o noră…”

Mama lui Tavi Clonda a venit în București să își vadă nepoata. Incredibil ce a spus despre Gabriela Cristea

Mama lui Tavi Clonda a venit în București să își vadă nepoata, care a venit pe lume în urmă cu 5 zile. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa nurorii ei.

Elena Clonda a ajuns în Capitală în această dimineață. Vizivil emoționată și nerăbdătoare să o vadă pe Victoria, Elena Clonda a vorbit sincer despre cum este Gabi Cristea ca mamă.

Mama lui Tavi Clonda are o relație specială cu nora ei

„Am ştiut absolut tot ce se întâmplă. Tavi a vrut să fie prezent, să audă primul sunet al fetiţei, bineînţeles că ni l-a transmis şi nouă prin filme, mai târziu. Va fi un tată minunat, este un tată fericit. Aşa cum şi Gabriela este o mamă minunată. A fost alături de soţia lui şi de fetiţă şi asta este foarte important”, a spus mama lui Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

„Mi-a transmis momentul în care i-a fost dată fetiţa Gabrielei pentru prima dată şi comunicarea pe care a avut-o cu fetiţa a spus totul despre ce mamă va fi. Va fi o mamă minunată, aşa cum este şi în viaţa de zi cu zi, o persoană deosebită. E o noră cum rar întâlneşti. Este nora perfectă, nu ştiu dacă eu sunt soacra perfectă, dar încerc. Trebuie să încercăm să fim alături de copii atunci când ne solicită şi când au nevoie de noi”, a adăugat aceasta.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x