Ioana Cuzino

Fata avea balul de absolvire, a ales să poarte o rochie lungă, cu spatele gol. Când a ajuns la petrecere, privirile s-au îndreptat către ea și toți au rămas cu gura căscată: „Cum poți să porți așa ceva?!”

Fata avea balul de absolvire, a ales să poarte o rochie lungă, cu spatele gol. Când a ajuns la petrecere, privirile s-au îndreptat către ea și toți au rămas cu gura căscată: „Cum poți să porți așa ceva?!” Uite cum a apărut studenta la bal

Să te îmbraci frumos și să petreci alături de cei care ți-au fost colegi ani la rând este un moment de care îți amintești toată viața.

Și fiecare își planifică din timp cel mai mic detaliu: coafura, pantofii, rochia, bijuteriile, totul ca să fii sigur că ținuta ta va fi unică și nu va exista nicio altă persoană care să poarte ceva la fel.

Lina Fernandez a căutat o alternativă ieftină și la îndemnă pentru rochia de bal, așa că s-a gândit să și-o facă chiar ea. Dar materialul din care a decis să își facă ținuta este unul total neobișnuit: rochia ei avea să fie făcută din cheițele metalice de la dozele de suc.

Știu, sună ciudat, dar rezultatul este uimitor!

Pentru cei mai mulți dintre noi sunt simple cheițe cu care deschidem dozele de suc sau bere. Și le aruncăm imediat după ce am terminat de consumat.

Dar această fată a avut o idee inedită, inspirată de un personaj de benzi desenate. Fata s-a gândit să strângă aceste cheițe, ca mai târziu totul să ia forma unei rochii. Greu de imaginat, dar totul a fost realizabil!

Fata a strâns nu mai mult de 6,328 de cheițe pe care le-a strâns cu ajutorul unei benzi late, satinate.

A fost nevoie de timp, dar rezultatul este uimitor! Rochia strălucitoare cântărește aproximativ 1,8 kilograme.

La fel ca și atunci când mergea la croitor, fata a făcut mai multe probe și a trebuit să desfacă și să refacă rochia până când s-a potrivit perfect pe corpul ei.

Așa cum era de așteptat, în seara petrecerii fata a ieșit în evidență, mulțumită creației ei unice.

Iată că orice este posibil cu puțină imaginație. Îți place cum arată?

Cuplul venise in restaurantul de lux sa ia cina si femeia a inceput sa urle la chelnerita, voia sa-si bata joc de ea si sa faca sa fie concediata. Cand a aflat cine era fata, a plecat urland de rusine! Ce era cu fata..

Are mereu clientul dreptate? Faptul ca mergi intr-un restaurant iti da dreptul sa-i umilesti pe oamenii care lucreaza acolo? Sper ca nu!

Aceasta este povestea unei fete care lucra pe postul de chelnerita intr-un restaurant! Povestea a fost spusa chiar de ea, sa o ascultam:

,,Am fost norocoasa, am gasit un loc de munca intr-un restaurant scump! Desi cu urechea mea stanga nu aud prea bine, iar cu cea dreapta nu aud deloc, mi s-a dat sansa sa lucrez aici. Port un aparat auditiv, asa ca pot auzi aproape tot ce mi se spune foarte clar.

Dar intr-o zi, in restaurant, a venit sa cineze un cuplu in varsta.

Eu: Ma bucur ca ati ales restaurantul nostru! Sunteti gata sa comandati?
Sotia: Cheama-l pe administrator, ACUM!
Eu: O secunda. Poate va pot ajuta chiar eu?
Sotia: Nu!

Asa ca am fost nevoita sa merg sa-l chem pe administrator.

Administratorul: Buna seara! Cum va pot ajuta?
Sotia: De ce poarta angajatii vostri casti? Asculta muzica? Platim multi bani aici, si, crede-ma, meritam un serviciu perfect! Nu e bine!

Toti din restaurant au inghetat.

Administrator: Chelnerii nostri stiu ca nu au voie sa poarte casti. Dar daca veti observa ca cineva incalca aceasta regula, va rog sa imi spuneti. Garantez ca aceasta persoana va fi concediata!
Sotia: Va rog. Ea este!

Femeia a aratat spre mine.

Administrator: Imi pare rau. Comportamentul ei depaseste orice limita.
Sotia: Sunt de acord!
Administrator: Eu vorbeam despre dumneata! Comportamentul dumitale este inadecvat! Chelerita poarta un aparat auditiv. Va rog frumos sa parasiti acest restaurant si sa nu va mai intoarceti niciodata!

Sotul femeii enervate nu a sprijinit-o deloc. Femeia a plecat scoasa din minti din restaurant.

Eu as vrea sa imi exprim recunostinta tuturor oamenilor care m-au aparat! Multumesc!”

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x