Ioana Cuzino

Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…

Actorul Patrick Duffy a cucerit inimile tuturor românilor cu rolul lui din „Dallas”, fiind, în special, personajul preferat al femeilor, care suspinau de câte ori îl vedeau.

Însă, 2017 a fost un an tare greu pentru actor. Acesta a trecut prin momente cumplite și durerea l-a distrus și l-a transformat complet.

Starul din „Dallas” s-a retras din viața publică de anul trecut. Recent a apărut pentru prima dată, în urmă cu câteva zile, la un eveniment organizat de postul TV Hallmark și a șocat pe toată lumea cu apariția lui, devenind de nerecunoscut.

Patrick era lăudat de toată lumea că la 69 de ani arată impecabil și pentru el timpul parcă stă în loc, însă acesta s-a schimbat total în doar câteva luni.

A slăbit brusc și parcă a îmbătrânit peste noapte, însă abia acum a dezvăluit ce dramă a trăit. „ În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie pe Twitter.

Patrick Duffy și Carlyn Rosser Duffy erau căsătoriți din 1974
În ultimele luni, au tot apărut știri care anunțau că soția lui, Carlyn Rosser Duffy, este grav bolnavă, însă aceasta s-a stins din viață pe 23 ianuarie.

Patrick nu a vrut să spună nimic despre tragedia prin care trece și și-a înmormântat iubita soție în secret. Durerea a fost atât de mare pentru el că aproape l-a distrus. Actorul este vizibil afectat de pierderea ei, însă, cu toate acestea, a găsit puterea să zâmbească în fața fotografiilor.

Patrick Duffy și Carlyn Rosser erau căsătoriți din anul 1974 și aveau un mariaj fericit. Ei au împreună doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick și patru nepoţi.

În urmă cu câțiva ani, Patrick s-a luptat și cu cancerul de piele de care a scăpat, însă, la începutul lunii aprile 2013.

Scorpionul – cel mai important semn din zodiac. Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric…

Scorpionul – unul din cele mai importante semne din zodiac. Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric. Luminează noaptea şi aduce lumii o nouă percepție în situații de criză. Profunzimea percepției şi capacitatea de a fi sincer este evidentă pentru toți cei cu care contactează.

Adânc, în interiorul său există o forță puternică. Însă, aceasta este înconjurată de răni și cicatrici din trecut. Prin el trece un ocean de emoții, înțelegând durerea ca nimeni altul.

Scorpionul – este un semn legat de suferința oamenilor. În ciuda întunericului care-l înconjoară, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a ieşi la lumină şi a începe totul de la început.

Simbolul inițial al Scorpionului este Șarpele, ce semnifică reînnoire și renaștere. La fel ca şi șarpele, Scorpionul îşi aruncă pielea în diferite perioade ale vieții, subconștient dorind să se reînnoiască.

Scorpionul are capacitatea de a descurca bine în toate, pentru că are voință, răbdare, perseverență și capacitatea de a înțelege rapid şi corect esența lucrurilor. Indiferent de situație, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a se pune din nou pe picioare. Acesta are o putere inegalabilă și atașament emoțional.

Fiind un semn de apă, împreună cu Peștii şi Racii, Scorpionul e legat de partea sensibilă a vieții. Este plin de compasiune și grijă, însă e predispus la suferință, durere și singurătate. Spre deosebire de Pești și Raci, el este mai dur în situațiile extreme.

Scorpionul merge acolo unde alții pur și simplu nu pot ajunge. Simte oamenii și știe adevărul „murdar“ pe care mulți încearcă să-l ascundă. Instinctiv, acceptă partea întunecată a tuturor, pentru că înțelege că aceasta este o parte integrantă a firii omenești.

Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a-şi păstra secretele, însă după ce te va alege, nu va mai avea secrete. Întotdeauna reușește să afle totul, așa că nu vei putea ascunde ceva de acest nativ. Încercarea de a-l înșela este imposibilă.

Oamenii din acest semn zodiacal de multe ori lucrează în domeniul sănătății, inclusiv consilierea şi terapia psihologică, pentru că ei pot cunoaște profunzimea personalității umane. Sunt cei mai buni psihologi.

Când vine vorba de relații, Scorpionul îţi va schimba ideile despre tine pentru totdeauna. Legătura pe care o veți crea, te va face mai conștient şi te va ajuta să vezi lucrurile mai profund.

Fiind obiectul pasiunii lui, vei simți control, gelozie şi posesie. Dar, pe de altă parte, Scorpionul e atașat emoțional și fidel partenerului. Are capacitatea de a înțelege oamenii pe care îi iubește la cel mai profund nivel.

Scorpionul – un semn singuratic care râvnește la o legătură apropiată. Poate fi precaut și discriminatoriu, pentru că vede ceea ce nu văd alții. În final, puțini aleși vor intra în lumea lui.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x