Ioana Cuzino

Astazi, Elodia Ghinescu ar fi implinit 49 de ani. Patrick, baiatul avocatei, a spus unde se afla mama lui

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a fost cel mai urmarit caz de disparitie din Romania, devenind un adevarat „serial”, la postul de televiziune condus, candva, de Dan Diaconescu.

La 10 de ani de la disparitia ei, si in ziua in care ar fi trebuit sa implinasca 49 de ani, rudele au stat de vorba cu presa despre ce schimbari s-au produs in familia lor, de cand Elodia a incetat sa mai fie printre ei.

Potrivit Click, fratele avocatei este in continuare revoltat de intreaga situatie, iar pe cumnatul sau, Cristian Cioaca, aflat in puscarie, il numeste „crimial”. Cat despre Patrick, fiul Elodiei, Robert Ghinescu a spus ca baiatul in varsta acum de 13 ani este un copil traumatizat.

„Pe Patrick nu l-am vazut de mult timp, mai mult de trei ani. Creste in casa criminalului Cioaca. Il invata numai tampenii si sa fie distant cu noi. Este crescut in spiritul lor, de oameni rai. Baiatul este traumatizat, de aceea am decis sa asteptam sa mai creasca si sa afle adevarul despre mama lui si despre tatal criminal. Patrick spune ca mama lui este in Cosmos. Asa l-au invatat”, a spus fratele avocatei.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x