Ioana Cuzino

Arădeanul a făcut cumpărături într-un supermarket, dar când s-a uitat pe bon acasă, nu i-a venit să creadă ce i-au făcut și cum s-a lăsat păcălit. Acum vrea să afle toată lumea.

Arădeanul a făcut cumpărături într-un supermarket, dar când s-a uitat pe bon acasă, nu i-a venit să creadă ce i-au făcut și cum s-a lăsat păcălit. Acum vrea să afle toată lumea. La ce trebuie să fii atent

Un bărbat din Arad a semnalat o problemă care nu pare să fie deloc nouă, ci, din contră, că persistă de ceva vreme în supermarketurile dacă nu din țară, cel puțin din Arad. Prețul de la raft este, uneori, mai mic decât cel de la casă, iar cumpărătorul își dă seama prea târziu de acest lucru și rămâne cu banii dați.

Dacă îți faci des cumpărăturile în magazine mari sau supermaketuri, trebuie să fii în mod special atent la prețurile produselor pe care le achiziționezi. Asta susține, cel puțin, un arădean (Vlad C.), care a trecut printr-o întâmplare ciudată, potrivit aradon.ro:

„Am mai pățit la același supermarket ca la raft să fie un preț și la casă altul. Dar de această dată produsul nu era în ofertă sau nu era parte din vreo promoție. Era un produs la preț întreg – lapte de migdale, care pe raft avea prețul de 11.39 lei, iar la casă am fost încasat cu 12.65.

Este o diferență de mai bine de 1 leu, dar care probabil dacă cumpăram mai multe produse nu o sesizam. I-am arătat casieriței care m-a încasat, dar mi s-a spus că dacă nu vreau produsul îl pot returna, dar că ea nu are ce face. Acel preț îi apare în sistem și probabil e greșită eticheta”.

Potrivit aceluiași ziar local, practica aceasta ciudată a mai fost reclamată și în trecut în Arad. Cele care o aplică sunt mai ales magazinele mari și lanțurile comerciale. Deși autoritățile aplică amenzi, nimeni nu poate garanta că nu se va mai repeta. Mare atenție, deci, la prețurile de pe bonuri.

Iată și dovada:

Scorpionul – cel mai important semn din zodiac. Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric…

Scorpionul – unul din cele mai importante semne din zodiac. Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric. Luminează noaptea şi aduce lumii o nouă percepție în situații de criză. Profunzimea percepției şi capacitatea de a fi sincer este evidentă pentru toți cei cu care contactează.

Adânc, în interiorul său există o forță puternică. Însă, aceasta este înconjurată de răni și cicatrici din trecut. Prin el trece un ocean de emoții, înțelegând durerea ca nimeni altul.

Scorpionul – este un semn legat de suferința oamenilor. În ciuda întunericului care-l înconjoară, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a ieşi la lumină şi a începe totul de la început.

Simbolul inițial al Scorpionului este Șarpele, ce semnifică reînnoire și renaștere. La fel ca şi șarpele, Scorpionul îşi aruncă pielea în diferite perioade ale vieții, subconștient dorind să se reînnoiască.

Scorpionul are capacitatea de a descurca bine în toate, pentru că are voință, răbdare, perseverență și capacitatea de a înțelege rapid şi corect esența lucrurilor. Indiferent de situație, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a se pune din nou pe picioare. Acesta are o putere inegalabilă și atașament emoțional.

Fiind un semn de apă, împreună cu Peștii şi Racii, Scorpionul e legat de partea sensibilă a vieții. Este plin de compasiune și grijă, însă e predispus la suferință, durere și singurătate. Spre deosebire de Pești și Raci, el este mai dur în situațiile extreme.

Scorpionul merge acolo unde alții pur și simplu nu pot ajunge. Simte oamenii și știe adevărul „murdar“ pe care mulți încearcă să-l ascundă. Instinctiv, acceptă partea întunecată a tuturor, pentru că înțelege că aceasta este o parte integrantă a firii omenești.

Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a-şi păstra secretele, însă după ce te va alege, nu va mai avea secrete. Întotdeauna reușește să afle totul, așa că nu vei putea ascunde ceva de acest nativ. Încercarea de a-l înșela este imposibilă.

Oamenii din acest semn zodiacal de multe ori lucrează în domeniul sănătății, inclusiv consilierea şi terapia psihologică, pentru că ei pot cunoaște profunzimea personalității umane. Sunt cei mai buni psihologi.

Când vine vorba de relații, Scorpionul îţi va schimba ideile despre tine pentru totdeauna. Legătura pe care o veți crea, te va face mai conștient şi te va ajuta să vezi lucrurile mai profund.

Fiind obiectul pasiunii lui, vei simți control, gelozie şi posesie. Dar, pe de altă parte, Scorpionul e atașat emoțional și fidel partenerului. Are capacitatea de a înțelege oamenii pe care îi iubește la cel mai profund nivel.

Scorpionul – un semn singuratic care râvnește la o legătură apropiată. Poate fi precaut și discriminatoriu, pentru că vede ceea ce nu văd alții. În final, puțini aleși vor intra în lumea lui.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x