Ioana Cuzino

A ramas marcata dupa ce un profesor a umilit-o la facultate din cauza ca nu purta sutien. Cum arata studenta din fata, ti se pare ca a intrecut masura?

O studenta din California a avut parte de o surpriza neplacuta dupa ce un profesor a trimis-o acasa, pe motiv ca nu poarta sutien.

Fata a povestit incidentul pe Facebook, unde a postat si o fotografie cu maieul cu care era imbracata, pentru a cere parerea internautilor.

„Un profesor m-a oprit si mi-a spus sa imi pun o geaca pe mine. L-am intrebat „de ce?”. Mi-a raspuns tot cu o intrebare, daca port sutien. A adaugat ca face asta pentru ca vrea sa ma protejeze si nu isi doreste ca ceilalti colegi sa ma vada si sa creada lucruri nepotrivite despre mine”, a spus ea, potrivit Kanal D.

„Pur si simplu am ramas blocata. Nu imi venea sa cred ca un profesor imi pune o intrebare atat de invaziva. A intrecut orice limita. Societatea blameaza femeile pentru hartuirile s€xuale pe care acestea le sufera. Ceea ce poarta o femeie nu justifica astfel de comportamente din partea celorlalti”, a declarat tanara.

 Un client i-a lăsat bacșiș într-un plic și i-a spus să nu îl deschidă până nu ajunge acasă. Suma uriașă primită de tânără

Nota de plată a unor clienți i-a schimbat viața unei chelnerițe

O chelneriță a avut parte de o surpriză după ce a servit un cuplu, care a luat cina în localul unde ea lucrează.

Brianna Siegel, New Jersey, în vârstă de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienți, a căror cină a costat 20 de dolari. Singura rugăminte a cuplului a fost să-l deschidă atunci când va ajunge acasă

Tânăra a respectat indicațiile clienților, însă când l-a deschis a avut parte de o mare surpriză. Acolo erau „ascunși” 1.200 de dolari și un bilet: „Bri, Dumnezeu are grijă de tine. Asta nu este o coincidență. Oricât de greu ar părea, Tatăl este cu tine”.

Cât despre Brianna, aceasta a mărturisit că încă nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă. „Sunt în continuare în stare de șoc să fiu sinceră. Niciodată nu m-am gândit că mi se va putea întâmpla asta”, notează DailyMail.

Tânăra și-a propus să investească banii primiți în perfecționarea sa. Astfel, a decis să urmeze școala de postliceală pentru a deveni asistentă medicală, iar restul banilor îi va strânge pentru a-și achiziționa o mașină.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x