Ioana Cuzino

A fost ultimul zbor 666 într-o zi de vineri 13! Cei care nu cred în superstiții s-au crucit!

Cei mai mulți oameni sunt de părere că superstițiile țin de trecutul întunecat al omenirii și nu au niciun suport în realitate. Cu toate astea, temerile personale sunt reale și sunt mai puternice decât rațiunea.

Numărul 13 a stârnit întotdeauna temeri, iar cifra 666 este asociată cu răul, pe considerente biblice.

Celebrul zbor 666 al companiei Finnair de la Copenhaga la Helsinki (prescurtat HEL pe biletele de avion și pe panourile din aeroporturi) a ajuns cu bine și în data de 13 octombrie 2017, a anunțat compania aeriană într-un mesaj pe Twitter, potrivit ABC News.

De 11 ani, pasagerii dornici de senzații tari se îmbarcau la bordul acestei aeronava într-o zi ghinionistă.

Totuși, compania aeriană Finnair a precizat azi că a fost ultimul zbor cu acest număr într-o zi de vineri 13.

Explicația oficială: compania este în expansiune și trece la numere mai mari.

3 zodii cu NOROC CHIOR în următorii 5 ani. Cine va da lovitura

Fericire, noroc, bunastare.

Sunt doar cateva dintre atributele care vor caracteriza viata anumitor zodii in urmatorii 5 ani. Astrele se aliniaza in favoarea lor, ceea ce inseamna ca vor avea parte de noroc pe toate planurile. Nimic nu le va sta in cale, iar viata lor se va schimba radical.

Berbec

Culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, cand ai tras pe branci si ai avut impresia ca toata lupta ta e inutila. Sunt ani extrem de prolifici, in care vei inregistra succes dupa succes. Veniturile tale vor creste constant, vei capata o pozitie sociala foarte buna, cu vizibilitate mare.

Nu e exclus sa iti maresti familia aducand pe lume un copil. Urmatorii 5 ani sunt, practic, perfecti pentru intemeierea unei familii, daca nu ai facut-o pana acum.

Gemeni

Urmatorii 5 ani sunt ideali pentru flirt si iubire. In 2019, ai putea primi o mostenire sau ai putea da lovitura in afaceri. Apoi, pana in 2022, vei reusi sa atingi apogeul carierei careia i-ai dedicat ultimii cel putin 10 ani din viata.

Popularitatea ta este in crestere, ai succes pe toate planurile si iti lipsesc grijile financiare. E o perioada incarcata de experiente pozitive, in care ti-ai putea indeplini un vis, fie legat de cariera, fie de viata personala.

Varsator

Anii care vin aduc cu sine o imbunatatire a relatiilor de orice tip. Cele amoroase devin tot mai puternice. In urmatorii 5 ani, te poti astepta la mult succes si recunoastere din partea apropiatilor. E o perioada ideala pentru calatorii internationale si pentru a participa la diverse cursuri.

Iti vei schimba inclusiv domeniul de activitate ori iti vei deschide propria ta afacere, dupa o idee care se va dovedi de succes, scrie ele.ro.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x